maandag 16 mei 2011

Terugblik

De lente-fair was een succes! Dat mogen we wel zeggen na een stralend zonnige dag met veel bezoekers. Onze deelnemers hebben zich geweldig ingezet om zich zo mooi mogelijk aan u te presenteren.

Speciaal willen we bedanken:

* Cotie (van Datverdienteentaartje.nl) die voor ons de flyer-verspreiding heeft gecoördineerd. Het was een hele klus, dank voor het regelen en het met ons meedenken!
* Lia (van Hartedief.info) voor het sjabloneren van de houten wegwijzers, ze zagen er geweldig uit, bedankt!
* Yvonne (van Gemiva-svg.nl) voor de fijne hulp bij het inrichten van het toegangsterrein.
* Al onze deelnemers die van een `kale` tafel of kraam enthousiast een geweldig mooie, sfeervolle stand maakten. De sfeer was onderling prettig en gezellig, we hebben ervan genoten!
* Krijgsman Bouw die voor ons een luchtkasteel `bouwde`! Fantastisch dat het gloednieuwe springkussen zijn primeur mocht beleven op de lentefair.
* Onze sponsors: Belmar Keuken en Badkamers op wiens terrein bovendien parkeerruimte gebruikt mocht worden en ook Tuincentrum `De Staartploeg` waar auto`s geparkeerd werden.
* Ook onze andere twee sponsors Plus `t Lam en Drukkerij Rad willen we hartelijk danken voor hun bijdrage!
* Onze echtgenoten Peter en Bas, die ons hebben gesteund bij ons intiatief en de nodige hand- en spandiensten hebben verleend. Die het tijden moesten doen met drukke, afwezige partners en regelmatig genoegen moesten nemen met fast-food ;-) Thanks!
* Last but not least... zijn wij veel dank verschuldigd aan de eigenaar van het terrein van Respect Meubelen: Isaac van Chastelet en zijn vrouw Thea. Wat hebben jullie bevlogen met ons meegedacht. Geen vraag was teveel en jullie wilden rekening houden met wensen van ons en onze deelnemers. We kunnen ons geen fijnere gastheer en -vrouw voorstellen! In julle tuin was het heerlijk toeven en jullie broodjes, taart, hapjes en drankjes waren voortreffelijk! Enorm bedankt voor jullie inzet, mede dankzij jullie is het zo`n succes geworden.

We hopen dat al onze gasten hebben genoten van ons aanbod, onze producten, de workshops, en de gezellige, gemoedelijke sfeer. Het was heerlijk toeven in de tuin, gezellig slenteren langs alle kraampjes en de kinderen vermaakten zich perfect op het mooie springkussen, bij de kinderhoek of gewoon in mama`s kinderwagen!

Bedankt voor uw aanwezigheid!

En was u er niet? Kijkt u dan bij het menu `Deelnemers` om onze webshops of internetsites te bezoeken.

Tot ziens!

Hanneke & Heidi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten