dinsdag 12 april 2011

Italia Mondo




Mijn naam is Astrid Verweij uit Papendrecht en ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik van mijn hobby’s mijn werk heb kunnen maken.

ItaliaMondo (opgericht in 2009) is een Italiaanse wereld in één.

Vanuit een voorkeur voor het goede van het leven is mijn liefde voor Italië ontstaan. Eten en drinken is er een feest. Middels authentieke, ambachtelijke en biologische producten, boeken, wijnen kooklessen/-workshops en wijnproeverijen brengen wij dit feest bij u thuis. Het land met de natuur, de cultuur, het eten, de zon en de mensen is fantastisch om er te zijn. Daarom brengen wij u er naar toe.

Wij verkopen via de webshop en op evenementen Italiaanse delicatessen, zoals olijfolie, balsamico, pasta’s en -sauzen, tapenades, olijven, honing, jam, koekjes. Onze producten zijn veelal biologisch en altijd ambachtelijk gemaakt. De producten worden rechtstreeks vanuit Italië geïmporteerd. Zo hebben wij koekjes, die gemaakt zijn door de plaatselijke warme bakker uit Tornareccio in de Abruzzen. Onze olijfolie Tandem extra vergine DOP van Ursini behoort tot de zes beste oliën van Italië. Op de lentefair krijgt u alle gelegenheid om onze producten te proeven. Ook verkopen wij non food, zoals het beroemde bassano keramiek, pastamachines, pastalepels, koelkastmagneetjes enz.

Onze producten vormen ook de opstap naar de evenementen en reizen. Want is het niet leuk om in Nederland de olijfolie te proeven en in Italië de olijven te kunnen plukken! Of wat te denken van een golfarrangement met op de achtergrond de bergen waar de pasta’s vandaan komen. Een kookworkshop, olijfolie- of wijnproeverij behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Met een luchtballon boven Umbrië, toeren op een Vespa, een welnessbad in chocolade, een boottocht op de Adriatische zee, het is teveel om op te noemen.
Voor het bedrijfsleven organiseren wij teambuilding, bedrijfsuitjes of vergaderen in Italië. Ook voor een Italiaanse Kerstborrel op kantoor of een Italiaans Kerstpakket kunt u bij ons terecht.

Kom naar de lentefair in Dubbeldam en maak kennis met Italië.

www.italiamondo.nl
www.italiewereld.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten