woensdag 13 april 2011

Dreumes01


Dreumes01.com is de online kinderkleding winkel voor betaalbare, vrolijke en hippe merkkleding voor baby’s en kinderen (maar 56 t/m 170).

In januari 2009 zijn we gestart met een drietal bekende merken en hebben ons assortiment inmiddels flink uitgebreid, een zeer ruime Claesen’s collectie, het meer extravagante Deense merk Molo, de kleurrijke en hippe kleding van De Kunstboer, de stoere jongens shirt van TATA, het vrolijke merk The Dutch Design Bakery en het merk Another World met een navy white nautisch thema.

Kinderen mogen weer kinderen zijn, hippe kleurrijke basics van voornamelijk tricotkatoen. Zomerjurkjes, rokjes, T-Shirts, longsleeves, singlets, jeans, zomerjassen, skatepants, leggings, bodywarmers, zwembroeken, bikini’s en niet te vergeten het ondergoed en nachtkleding van Claesen’s, Schiesser & I-Dare underwear maken de collectie compleet. Een leuke set van hetzelfde merk of mix & match de merken onderling, alles mag en kan!

Onze uitgebreide kwaliteitsmerken collectie, onze lage verzendkosten (€1,95 ongeacht het aantal items), snelle verzending en de snelle reactie van onze klantenservice op alle vragen en verzoeken, maken het verschil (zie ons gastenboek).

Neem snel een kijkje in onze shop: www.Dreumes01.com en ontvang 10% lentefair korting op je gehele bestelling!!!! Code: LF2011
(de code type je in tijdens het bestelproces) Veel shopplezier!
Team www.Dreumes01.com

www.dreumes01.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten