zaterdag 16 april 2011

Curves


Curves werkt!
Dat blijkt uit de prachtige resultaten die het afgelopen jaar door de leden van Curves zijn behaald. De resultaten betreffen honderden verloren centimeters, flinke afnames van het vetpercentage en de grote hoeveelheid kilo’s die zijn verloren. Daarnaast voelen de leden zich door het trainen bij Curves fitter, energieker en lekkerder in hun vel.

Wat is Curves?
Curves is een compleet fitnessprogramma van 30 minuten en is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Iedere grote spiergroep wordt getraind en je kunt tot maar liefst 500 calorieën per training verbranden door het bewezen programma van krachttraining, cardio en stretching.

Waarom kiezen vrouwen voor Curves?
Bij Curves krijg je persoonlijke service, ruime aandacht en begeleiding. Door de overzichtelijke en gezellige ruimte voel je je er gauw op je gemak. Je wordt er niet bekeken en vrouwen van alle leeftijden, fit en minder fit kunnen trainen bij Curves. Dit is mogelijk door het gebruik van hydraulische apparaten. Als je lang niet hebt gesport dan is je conditie waarschijnlijk minder goed en train je met minder weerstand. Maar hoe beter je conditie, hoe meer weerstand het apparaat dan biedt. Zo wordt je conditie als vanzelf opgebouwd. Door de krachttraining bouw je spiermassa op (lange, slanke spieren) en dit zorgt ervoor dat je meer calorieën verbrand. Daardoor kan je sneller afvallen. Daarnaast wordt er elke maand een figuuranalyse gedaan om het resultaat te meten.

Curves circuit met Zumba!
Dit is een nieuwe ontwikkeling die het beste van Curves en Zumba samenbrengt, een mengsel vol energie van latijns-amerikaanse en internationale bewegings- en ritmecombinaties. Het is gebaseerd op het principe dat een training “plezierig en eenvoudig moet zijn”, zodat deelnemers het kunnen volhouden en langdurige gezondheidsvoordelen kunnen bereiken.

Gratis week trainen
Wij bieden je nu een week gratis trainen aan om zelf te ervaren wat Curves voor je kan betekenen. Curves bevindt zich bij het winkelcentrum Bieshof in de Stadspolders, Dudokplein 213b. (aan de achterkant van Het Palet bij het terras van Boekmans).

Je kunt voor het maken van een afspraak bellen naar 078-6165321. Kijk ook op www.curvesdordrecht.nl, en bij Curves Dordrecht op Facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten